Restaurant Romarin

Menu

Forretter

Cremesuppe med jordskokker & pastinak serveret med dampede blåmuslinger

Carpaccio af tun serveret med fennikelsalat, kapers & sesam vinaigrette

Confit af vagtel serveret med frisk salat og rødløgskompot

Gratineret fromage de chèvre med soltørrede tomater & hvidløgscroûtons


Alle forretter serveres med friskbagt brød


Hovedretter

Kalvemørbrad og kalveculotte reverset med svampe- & trøffelcreme (m. foie gras tillæg 60 kr)

Braiseret lammeskank serveret med couscous & urter

Andebryst serveret med æbler, rødløg og calvadoscreme

Dagens fisk – spørg venligst betjening


Alle hovedretter serveres med dagens kartofler


Desserter

Crème brûlée catalane

Vaniljeparfait is med mandel- og abrikoskaramel

Mørk chokolademousse serveret med hindbærcoulis

Udvalg af franske og italienske oste


Menu priser

1 ret – 199,- kr.

2 retters menu – 259,- kr.

3 retters menu 299,- kr.

4 retters menu 339,- kr.

5 retters menu 379,- kr.

Dagens apéritif 45.- kr.

Drikkevarer

Sodavand 25,- | Mineralvand 25,- | Juice 25 ,-

Perrier 35,- |1/2 L Pellegrino 35,- | 1L Pellegrino 65,-

1 Glas Hvidvin 55,- | 1 Glas Rødvin 55,- | 1 Glas Rosévin 55,-

1 Flaske Hvidvin 195,- | 1 Flaske Rødvin 195,- | 1 Flaske Rosévin 195,-

Øl 40 ,- | 1 Glas Cognac 65,- | 1 Glas Baileys 55,- | 1 Glas Grappa 65,-

1 Glas Portvin 55,- | 375 ml. Portvin 195,- | 750 ml. Portvin 400,-

Kaffe 25,- | Espresso 21,- | Espresso dobbelt 29,- | Café au lait 34 ,-

Café latte 34,- | Cappuccino 34,- | Te 25,-

Varm chokolade 34,- | Myntete kande 34,-


Menukortet er fransk inspireret, tilberedt med de bedste danske råvarer.

Det er muligt at at servere gourmetmenu efter aftale – minimum 10 kuverter.

Vi leverer gerne mad ud af huset. [læs mere]