Restaurant Romarin

Menu

Forretter

Jordskokker og pastinak creme suppe serveret med blåmuslinger

Røget and bryst med artiskokker og portvins marineret vindruer

Tun carpaccio serveret med frisk salat og sesam vinaigrette

Serrano indbagt chèvre på rucola salat og basilikum pesto

Alle forretter serveres med friskbagt brød


Hovedretter

Kalvemørbrad serveret med ristet champignon de Paris og trøffel crème (med foie gras tillæg 60 kr.)

 Lamme tagin royal braiseret lamme serveret med rosmarin merguez og dagens garniture

Franske unghane confit serveret med selleri souffle og abrikos crème

Dagens fisk – spørg venligst betjening

Alle hovedretter serveres med dagens kartofler


Desserter

Fragilité roulade med is serveret med hindbær coulis

Æble tærte tatin serveret med vanille is og karamel sauce

Lakrids crème brûlée

Udvalg af franske og italienske oste


Menu priser

1 ret – 199,- kr.

2 retters menu – 259,- kr.

3 retters menu 299,- kr.

4 retters menu 339,- kr.

5 retters menu 379,- kr.

Dagens apéritif 45.- kr.

Drikkevarer

Sodavand 25,- | Mineralvand 25,- | Juice 25 ,-

Perrier 35,- |1/2 L Pellegrino 35,- | 1L Pellegrino 65,-

1 Glas Hvidvin 55,- | 1 Glas Rødvin 55,- | 1 Glas Rosévin 55,-

1 Flaske Hvidvin 195,- | 1 Flaske Rødvin 195,- | 1 Flaske Rosévin 195,-

Øl 40 ,- | 1 Glas Cognac 65,- | 1 Glas Baileys 55,- | 1 Glas Grappa 65,-

1 Glas Portvin 55,- | 375 ml. Portvin 195,- | 750 ml. Portvin 400,-

Kaffe 25,- | Espresso 21,- | Espresso dobbelt 29,- | Café au lait 34 ,-

Café latte 34,- | Cappuccino 34,- | Te 25,-

Varm chokolade 34,- | Myntete kande 34,-


Menukortet er fransk inspireret, tilberedt med de bedste danske råvarer.

Det er muligt at at servere gourmetmenu efter aftale – minimum 10 kuverter.

Vi leverer gerne mad ud af huset. [læs mere]