Restaurant Romarin

Menu

Forretter

Blomkålssuppe på kokosmælk med kammuslinger.

Lime-ingefær marineret laks serveret med syltede ingefær.

Terrine af andeconfit og foie gras med tørrede portvinsmarinerede blommer.

Crostini med svampe à la crème serveret med basilikum pesto.

Alle forretter serveres med friskbagt brød.


Hovedretter

Kaninkølle provinciale serveret i egen sky og spinat risotto.

Perlehønebryst serveret med spinat flan og marsala crème.

Variation af kalveculotte og kalvemørbrad med svampe og trøffel crème.

Dagens fisk spørg venligst betjening.

Alle hovedretter serveres med dagens kartofler.


Desserter

Chokoladefondant med vanilleis og bærcoulis.

Crêpesuzette Grand Marnier flamberet crêpe med is og appelsinsauce.

Citron crème brûlée.

Udvalg af franske og italienske oste.


Menu priser

1 ret – 199,- kr.

2 retters menu – 259,- kr.

3 retters menu 299,- kr.

4 retters menu 339,- kr.

5 retters menu 379,- kr.

Dagens apéritif 45.- kr.

Drikkevarer

Sodavand 25,- | Mineralvand 25,- | Juice 25 ,-

Perrier 35,- |1/2 L Pellegrino 35,- | 1L Pellegrino 65,-

1 Glas Hvidvin 55,- | 1 Glas Rødvin 55,- | 1 Glas Rosévin 55,-

1 Flaske Hvidvin 195,- | 1 Flaske Rødvin 195,- | 1 Flaske Rosévin 195,-

Øl 40 ,- | 1 Glas Cognac 65,- | 1 Glas Baileys 55,- | 1 Glas Grappa 65,-

1 Glas Portvin 55,- | 375 ml. Portvin 195,- | 750 ml. Portvin 400,-

Kaffe 25,- | Espresso 21,- | Espresso dobbelt 29,- | Café au lait 34 ,-

Café latte 34,- | Cappuccino 34,- | Te 25,-

Varm chokolade 34,- | Myntete kande 34,-


Menukortet er fransk inspireret, tilberedt med de bedste danske råvarer.

Det er muligt at at servere gourmetmenu efter aftale – minimum 10 kuverter.

Vi leverer gerne mad ud af huset. [læs mere]