Restaurant Romarin

Menu

Forretter

Græskar cremesuppe med dampet torsk

Kronhjort carpaccio med parmesan og balsamico

Røget andebryst med syltede rødløg

Crostini med fromage de chèvre og serrano skinke


Hovedretter

Lamme tagin Royal med rosmarin merguez og dagens grønt

Variation af kalvebryst og mørbrad serveret med svampe og portvins sky ( med foie gras tillæg 60 kr)

Confît af unghane bryst serveret med braiseret rodfrugter og abrikos crème

Dagens fisk


Desserter

Hindbær tiramisu

Æble tærte tatin serveret med karamel sauce og vanille is

Gratineret blommer serveret i blommer coulis og is

Udvalg af franske og italienske ost


Menu priser

1 ret – 199,- kr.

2 retters menu – 259,- kr.

3 retters menu 299,- kr.

4 retters menu 339,- kr.

5 retters menu 379,- kr.

Dagens apéritif 45.- kr.

Drikkevarer

Sodavand 25,- | Mineralvand 25,- | Juice 25 ,-

Perrier 35,- |1/2 L Pellegrino 35,- | 1L Pellegrino 65,-

1 Glas Hvidvin 55,- | 1 Glas Rødvin 55,- | 1 Glas Rosévin 55,-

1 Flaske Hvidvin 195,- | 1 Flaske Rødvin 195,- | 1 Flaske Rosévin 195,-

Øl 40 ,- | 1 Glas Cognac 65,- | 1 Glas Baileys 55,- | 1 Glas Grappa 65,-

1 Glas Portvin 55,- | 375 ml. Portvin 195,- | 750 ml. Portvin 400,-

Kaffe 25,- | Espresso 21,- | Espresso dobbelt 29,- | Café au lait 34 ,-

Café latte 34,- | Cappuccino 34,- | Te 25,-

Varm chokolade 34,- | Myntete kande 34,-


Menukortet er fransk inspireret, tilberedt med de bedste danske råvarer.

Det er muligt at at servere gourmetmenu efter aftale – minimum 10 kuverter.

Vi leverer gerne mad ud af huset. [læs mere]