Forretter
Asparges creme suppe serveret med ristet Serrano skinke
Fromage de chevre tarte tatin serveret med basilikum pesto
Kronhjort carpaccio serveret med parmigiano reggiano og balsamico vinaigrette
Confit af and og foie gras terrine serveret med portvins figner
Alle forretter serveres med friskbagt brød
Hovedretter
Kalvemørbrad serveret med svampe og trøffel creme (med foie gras tillæg 65 kr.)
Langtids braiseret lammeskank serveret i sauce provinciale
Hvidvins braiseret kanin serveret med dagens garniture
Dagens fisk – spørg venligst betjening
Alle hovedretter serveres med dagens kartofler
Desserter
Crêpe serveret med is og appelsin Grand maniére sauce
Vanille parfait is serveret med abrikos og mandler karamel
Créme brûlee catalan
Udvalg af franske og italienske oste
Menu priser
1 ret – 259,- kr.
2 retters menu – 319,- kr.
3 retters menu 389,- kr.
4 retters menu 429,- kr.
5 retters menu 479,- kr.
Dagens apéritif 59.- kr.
Drikkevarer
Sodavand 35,- | Mineralvand 35,- | Juice 35,-
1/2 L Pellegrino 40,- | 1L Pellegrino 70,-
1 Glas Hvidvin 65,- | 1 Glas Rødvin 65,- | 1 Glas Rosévin 65,-
1 Flaske Hvidvin 225,- | 1 Flaske Rødvin 225,- | 1 Flaske Rosévin 225,-
Øl 59 ,- | 1 Glas Cognac 85,- | 1 Glas Baileys 65,- | 1 Glas Grappa 85,-
1 Glas Portvin 65,- | 375 ml. Portvin 195,- | 750 ml. Portvin 400,-
Kaffe 35,- | Espresso 29,- | Espresso dobbelt 39,- | Café au lait 45,-
Café latte 45,- | Cappuccino 45,- | Te 39,-
Varm chokolade 49,- | Mynte te kande 49,-
Menukortet er fransk inspireret, tilberedt med de bedste danske råvarer.
Det er muligt at servere gourmetmenu efter aftale – minimum 10 kuverter.
Vi leverer gerne mad ud af huset. [læs mere]